Wie ben ik

Ik ben Louise, geboren in 1984 in Kwintsheul (Westland) en mama van 2 lieve dochters (Lente en Ceder). Samen met hun papa Arno vormen we een vier-eenheid en leren wij te leven met Moeder Aarde. Op dit moment reizen wij in onze fijne camperbus door het zuiden van Europa, om daar de lokale kruiden, gebruiken, vruchten en tradities te leren en waar mogelijk mee te nemen om weer te delen met anderen.

 

Na mijn middelbare schooltijd heb ik veel gereisd en mijn blik mogen verbreden. Een van mijn passies is talen en inmiddels heb ik mij grotendeels als autodidact 4 talen eigen gemaakt. De reden van mijn reizen was ook een innerlijke reis: ik was op zoek naar zingeving in mijn leven; iets dat mij eindeloos kon boeien.

 

Zo was ik als kind reeds gefascineerd door mijn ouders moestuin. De in de wind wuivende mais kan ik me nog levendig voor me halen. Langzaam kwam ik tot het besef dat dit was wat ik mistte: een plek van mezelf waar ik mij kon verbinden met de Aarde.

 

Inmiddels ben ik een aantal jaren en een hoop ervaring verder, die mij stukje bij beetje dichter brengen bij wie ik werkelijk ben. Door verschillende opleidingen (permacultuur, kruidengeneeskunde, massage, hypnobirthing, yoga), cursussen en workshops (moestuinieren, ecologie, wilde planten, zaden,  composteren, koken, meditatie, en nog veel meer) heb ik veel kennis en ervaring kunnen opdoen en kan ik doen wat ik nu doe: anderen inspireren voor een natuurlijk! leven.

 

Inmiddels werk ik sinds enkele jaren als tuinontwerpster, onderhoud ik tuinen en leg ze aan. Ook geef ik verschillende workshops op het gebied van koken, tuinieren en natuurlijke geboorte. Kijk voor meer informatie over deze onderwerpen op de kopjes bovenaan op de website.

 

Middels deze website hoop ik jou te inspireren! Heb je vragen, opmerkingen, tips of iets anders? Ik hoor het graag! Mail me via contact op de website.

 

Zonnige groetjes, Louise