Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Agenda

Het leukste is inspireren. Enthousiasme, kennis en ervaringen delen middels workshops,cursussen, retreats, en excursies op aanvraag en op maat  voor zowel particulieren en (kinder)feestjes als voor organisaties en bedrijven.

Hieronder vind je een overzicht van de events in de nabije toekomst...

 

woensdagochtend 16 januari 2019 om 10.00u: (groot)ouder-kind workshop uilenballen pluizen met mininatuurwandeling. Locatie Melderslo

Zin om even lekker uit te waaien en samen (leerzaam) bezig te zijn? Kom dan ontdekken wat de ransuil eet. Hoe? Kijk wat ie zoal heeft uitgespuugd! Benieuwd? Geef je van te voren op via het contactformulier.

Kosten 5 euro per persoon (zowel (groot)ouders als kinderen) en duur van de workshop ongeveer 1,5 uur.

 

 

Kookworkshops op maat

 

Koken met biologische produkten, zoveel mogelijk uit het seizoen en lokaal. Vegetarisch of veganistisch, rauw of gekookt, alles is mogelijk.

 

Voor groepen van 4 tot 25 personen (vrijgezellenfeestjes (bedrijfs)uitjes, etc) in overleg aangepast op de wensen en omstandigheden.

 

 

Ook voor kinderkookworkshops!

 

Voor meer informatie over kookworkshops, klik hier

 

'Wildernis op je bord Avontuur'

praktisch belevings- en zintuigenavontuur in de natuur

 

In het 'wild' is van alles te vinden dat je kunt eten: bladeren, bessen, wortels... en nog veel meer! Wist je dat bijvoorbeeld de berkenboom een sap in zich heeft met een heerlijke lichtzoete smaak? En dat de rijpe bessen van het Krentenboompje, dat in bijna elk park wel te vinden is, smaken naar snoepjes? Of dat je brandnetels zelfs rauw kunt eten zonder dat ie je prikt? Deze en nog veel meer handige weetjes leer je tijdens het Wildernis op je bord Avontuur!

 

We gaan struinen door een park, de duinen, het bos, een tuin, berm, plein, straat.... noem het maar en je vind er wel iets eetbaars... zomaar, in het wild! Na dit buitenavontuur staat ons dan nog een ander avontuur te wachten: iets lekkers maken met al dat wilds, en dan heerlijk samen opsmikkelen!

 

Het Wildernis op je bord Avontuur is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, maar ook heel leuk voor volwassenen. Het is leerzaam, leuk en prikkelt de creativiteit en het vermogen je onderdeel te voelen met de wereld om je heen.

 

Duur: van een uur tot een hele middag

Locatie: in overleg

 

Het Wildernis op je bord Avontuur is geschikt voor basisscholen, bso's, (kinder)feestjes en andere gelegenheden.

 

Voor meer informatie over workshops en excursies, neem contact op